• Z pohodlí domova
  • Vítej jaro!
  • Předchozí
  • Další

Články

Mikroskopický život v našem střevě

Mikroskopický život v našem střevě

21.12.2021 10:30.00 1190 Komentáře: 0

Víte o střevech dostatečné množství informací nebo byste se chtěli dozvědět víc? Pokud jste ve druhé polovině otázky odpověděli kladně, tento článek je právě pro Vás. Nové informace se však mohou dozvědět i ti, kteří o střevech už to vědí.

Čtěte více...

Lepek v lécích, vitamínech a potravinových doplňcích

Lepek v lécích, vitamínech a potravinových doplňcích

8.12.2021 10:30.00 503 Komentáře: 0

Problematika lepku v medicínských doplňcích, lécích a vitamínech. Z článku se dozvíte, z jakých komponent se skládají léky a jaké formy léků známe. Také se dozvíte více o složení léků, kde najít podrobné informace o léku a zda je daný lék vhodný pro celiatiky a lidi s nesnášenlivostí lepku.

Čtěte více...

Celiakie neodpovídající na bezlepkovou dietu alias refrakterní celiakie

Celiakie neodpovídající na bezlepkovou dietu alias refrakterní celiakie

5.11.2021 10:15.00 711 Komentáře: 0

Z předchozích článků od paní doktorky víme, že jediná účinná léčba při celiakii a jiných onemocněních spojených s lepkem je přísná celoživotní bezlepková dieta. Co však dělat, pokud dodržovaná dieta nezabírá? Může se taková situace vůbec stát?

Čtěte více...

Bezlepková dieta

Bezlepková dieta

28.10.2021 9:15.00 439 Komentáře: 0

Víte jak na bezlepkovou dietu, aniž byste se ochuzovali o potřebné živiny? Pokud ne, tento článek od paní doktorky je právě pro Vás. Dozvíte se v něm, co je podstatou bezlepkové diety a jaké potraviny není vhodné konzumovat při těžké formě onemocnění. S jakými problémy se můžete nejčastěji setkat při bezlepkové dietě a jak je odstranit.

Čtěte více...

Něco málo o lepku

Něco málo o lepku

30.10.2021 8:30.00 1478 Komentáře: 0

V tomto článku nám paní doktorka blíže popsala "původce" onemocnění: - celiakie, - alergie na lepek, - neceliakální glutenová senzitivita. V článku je podrobně vysvětleno co lepek je a kde všude se nachází.

Čtěte více...

Jak na živé vysílání

Jak na živé vysílání

21.9.2021 9:00.00 499 Komentáře: 0

Návod spolu s obrázky jak postupovat, máte-li zájem sledovat živé vysílání Vitacelia.

Čtěte více...

Co je to celiakie

Co je to celiakie

17.9.2021 8:00.00 703 Komentáře: 0

V článku naleznete úvod do problematiky onemocnění celiakie. Základní informace o lepku, co lepek je a kde všude se nachází. Také je v článku shrnuto kolik procent obyvatelstva trpí právě celiakií a v jakých částech světa je toto onemocnění nejvíce rozšířeno. Paní doktorka velmi podrobně popsala projevy celiakie a možnosti léčby.

Čtěte více...

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení

Svátek 1 8 máj