• Z pohodlí domova
  • Vítej jaro!
  • Předchozí
  • Další

Sladké

Čokoládové bezlepkové cupcakes

Čokoládové bezlepkové cupcakes

18.4.2022 7:00.00 364 Komentáře: 0

Rozkošné cupcakes si můžete připravit kdykoli, jednoduchý hrníčkový recept zvládne opravdu každý! Lahodné mini-dortíčky s čokoládovým krémem jsou ideální sladkou tečkou pro narozeninovou párty, pohoštění pro hosty nebo jen tak na víkend. Vyzkoušejte a uvidíte jak rychle zmizí.

Čtěte více...

Bezlepková třešňová bublanina

Bezlepková třešňová bublanina

19.4.2022 7:00.00 293 Komentáře: 0

Máte doma voňavé třešně přímo ze zahrádky nebo zavařené z loňského roku? Pokud ne, nezoufejte určitě se najdou chutné třešně iv obchodě. A k čemu třešně? No přece na ikonickou nedělní třešňovou bublaninu.

Čtěte více...

Bezlepkové včelí úly

Bezlepkové včelí úly

9.3.2022 7:00.00 637 Komentáře: 0

Včelí úly patří mezi vánoční klasiku. Na první pohled se může recept zdát poměrně náročný, ale opak je pravdou. S úly se pracuje velmi dobře a už po několika kouscích budete mít jejich přípravu v malíčku! V receptu pracujeme s alkoholem – rumem nebo mandlovým likérem. Pokud si nejste jisti, zda doma máte tento typ alkoholu „čistý“, tedy bezlepkový, doporučujeme použít třtinový rum nebo Metaxu a případně mandlovou esenci.

Čtěte více...

Bezlepkové tvarohové buchty

Bezlepkové tvarohové buchty

17.3.2022 7:00.00 632 Komentáře: 0

Buchty jsou velmi univerzální jídlo, mohou být použity jako hlavní chod nebo jako fantastický nedělní dezert. Vyzkoušejte naše bezlepkové buchty s tvarohovou náplní. Pokud neholdujete zrovna tvarohové náplni, neváhejte nádivku vyměnit za domácí džem.

Čtěte více...

Bezlepkové perníkové mini bábovky

Bezlepkové perníkové mini bábovky

10.2.2022 7:00.00 266 Komentáře: 0

Se slaným karamelem Jste se jistě už setkali, dezerty s ním nesmí chybět v každé pořádné cukrárně či kavárně. Lidé s nesnášenlivostí lepku si příliš často nemohou objednat jejich bezlepkovou verzi. Právě z tohoto důvodu jsme se rozhodli vyzkoušet přípravu slaného karamelu sami. Perníkem vonící bábovky s naším receptem zvládnete také a neopakovatelnou karamelovo-slanou chuť si zajisté zamilujete.

Čtěte více...

Bezlepkové jahodové kulky

Bezlepkové jahodové kulky

3.2.2022 7:00.00 298 Komentáře: 0

Nastává čas sladkých jahod, v zahradách vidíme krásné červené jahůdky vykukující zpod listů. Víme, že je nejvyšší čas na jahodové recepty! Jedním z nich je i recept na vynikající bezlepkové kulky s jahodovou náplní.

Čtěte více...

Bezlepkový jablečný štrúdl

Bezlepkový jablečný štrúdl

4.1.2022 7:00.00 712 Komentáře: 0

Sezóna jablek je již oficiálně zahájena a na nedělních stolech určitě nemůže chybět odpolední jablečný štrúdl. Jedná se samozřejmě o bezlepkovou verzi klasického štrúdlu z bezlepkové mouky. Chybí už jen horká kávička nebo čaj.

Čtěte více...

Bezlepkové muffinky

Bezlepkové muffinky

3.3.2022 16:00.00 771 Komentáře: 0

Rychlý koláček ke kávě už nikdy nebude problém. S naší směsí na přípravu muffinek vykouzlíte chutný dezert ke kávičce či k čaji za pár minut.

Čtěte více...

Strouhaný tvarohový koláč bez lepku

Strouhaný tvarohový koláč bez lepku

21.1.2022 14:00.00 966 Komentáře: 0

Koláček k odpolední kávě nebo čaji nikdy není špatný nápad. Pokud máte rádi tvarohové moučníky Jste na správném místě. Máme pro Vás skvělý recept na bezlepkový strouhaný tvarohový koláč.

Čtěte více...

Bezlepková bábovka s jablky a ořechy

Bezlepková bábovka s jablky a ořechy

2.11.2021 9:00.00 1217 Komentáře: 0

Bezlepkových bábovek a jejich příprav je samozřejmě celá řada. My jsme si pro Vás připravili recept s jablky a ořechy.

Čtěte více...

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení

Svátek 1 8 máj