• Z pohodlí domova
  • Vítej jaro!
  • Předchozí
  • Další

Sladké

Sladké Velikonoce – jaké bezlepkové zákusky upéct?

Sladké Velikonoce – jaké bezlepkové zákusky upéct?

18.3.2024 9:00.00 16 Komentáře: 0

Jaké by to byli Velikonoce bez času stráveného za jedním stolem s nejbližšími? Nemusíte si odpírat sladké slasti svátků jara ani v případě, že jste „bezlepkáči“, raději si velikonoční chvíle s rodinou zpříjemněte sladkými pochoutkami v bezlepkové verzi podle našich receptů. Pojďte si s námi připravit bezlepkové laskonky, pasku či zázvorníky.

Čtěte více...

Vánoční bezlepkové vanilkové rohlíčky

Vánoční bezlepkové vanilkové rohlíčky

3.12.2023 9:00.00 2313 Komentáře: 0

Vanilkové rohlíčky patří mezi klasické vánoční dobroty, které voní a chutnají "po svátcích". Nejsou jen jídlem, jsou symbolem vánoční atmosféry a teplých rodinných chvil strávených při pečení. Připravit je zvládne opravdu každý. Tak ať jsou vanilkové rohlíčky součástí vašich svátečních stolů a přinesou vám radostné vánoční zážitky!

Čtěte více...

Mini cupcakes

Mini cupcakes

20.9.2023 13:18.29 190 Komentáře: 0

Čeká Vás rodinná oslava, návštěva nebo nějaká speciální událost, na které byste chtěli všechny okouzlit chutným sladkým dezertem? U těchto mini cupcakes zaručeně nikdo nepozná, že jsou bez lepku a všichni se budou zalizovat až za ušima. Cupcakes jsou atraktivní koláčky ozdobené různými krémy, přičemž variací je nespočet a připravit můžete různé varianty. My Vám dnes nabízíme recept na kakaové cupcakes mascarpone krémem.

Čtěte více...

Citronově makové bezlepkové palačinky

Citronově makové bezlepkové palačinky

4.8.2023 9:00.00 336 Komentáře: 0

Chcete svou drahou polovičku překvapit sladkými bezlepkovými raňajkami? Nebo svým ratolestem připravit oblíbené sladké raňajky? Pokud ano, nechte se inspirovat našimi citrónově makovými palačinkami (nebo možná lívanečky). Příprava nezabere mnoho času a dochutit si je můžete podle vlastních představ a podle toho, co nejvíc milujete.

Čtěte více...

Malinové tartaletky bez lepku

Malinové tartaletky bez lepku

12.5.2023 9:00.00 691 Komentáře: 0

Objevte sladké pokušení, které vás dostane! Malinové bezlepkové tartaletky jsou jednoduché na přípravu a hodí se pro každou příležitost. Jemné a křehké těsto doplňují maliny s osvěžující chutí, které vás okouzlí už pro první zakousnutí. Jsou ideální jako rychlý dezert nebo pro dokonalou oslavu, která zanechá nezapomenutelné dojmy. Zkuste tento jednoduchý bezlepkový dezert, věříme, že vám bude chutnat.

Čtěte více...

Kokosový bezlepkový beránek

Kokosový bezlepkový beránek

27.3.2023 9:00.00 541 Komentáře: 0

Velikonoce už klepou na dveře, proto jsme si pro Vás připravili netradiční recept na velikonočního beránka. Příprava těsta je opravdu jednoduchá a zvládne ho každý!

Čtěte více...

Bezlepkové jidáše

Bezlepkové jidáše

23.3.2023 9:00.00 498 Komentáře: 0

Pojďte si s námi připravit fantastické bezlepkové jidáše! Ještě jste o těchto koláčcích neslyšeli? Jedná se o tradiční velikonoční koláče se zajímavou symbolikou. Těsto je velmi podobné vánočce nebo mazanci, ale přesto je jiné. Vyzkoušejte tyto tradiční koláčky upéct k blížící se Velikonoc.

Čtěte více...

Krémový jahodový dort

Krémový jahodový dort

10.3.2023 9:00.00 414 Komentáře: 0

Jahody patří mezi jedno z nejoblíbenějších ovocí vůbec. Kdo by je neměl rád? Jsou součástí různých zákusků, dezertů a dortů. My jsme se rozhodli jahody použít v krémovém bezlepkovém dortu, kterému zaručeně žádný milovník sladkého neodolá. Pokud však nemáte po ruce jahody, můžete je nahradit jakýmkoli oblíbeným ovocem, například borůvkami nebo malinami.

Čtěte více...

Mini Pavlovky s ovocem

Mini Pavlovky s ovocem

16.11.2022 9:00.00 2652 Komentáře: 0

Příprava velkého pěnového dortu vyžaduje svůj čas a jistou dávku trpělivosti při sušení více vrstev dortu. Mini Pavlovky jsou perfektní alternativou tohoto dezertu, jelikož příprava je velmi jednoduchá a sušení zabere méně času. Navíc jsou jednodušší na servírování, protože není třeba žádné krájení. Po tomto dezertu sáhne zaručeně každý milovník sladkého! Mini Pavlovky si můžete ozdobit ovocem, které máte nejraději a hned máte vynikající pamlsek ke kávě.

Čtěte více...

Bezlepkový makový závin jako od babičky

Bezlepkový makový závin jako od babičky

3.11.2022 9:00.00 2938 Komentáře: 0

Když se řekne závin, milovníkům máku se určitě začnou sbíhat slínky právě na ten makový. Šťavnatý, měkoučký, voňavý, takový, který nás vytrhne z reality a vůbec si nevšimneme, že je bez lepku. Přestože každý ho připravuje tak trošku jinak, nepochybně patří mezi recepty, které se léta nesou jako tradice našich mám a starých mám. Aby ani mlsouni s celiakií nebyli o nic ukráceni, dnes si představíme recept na makovník právě v bezlepkové verzi.

Čtěte více...

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení

oznam