• Z pohodlí domova
  • Vítej jaro!
  • Předchozí
  • Další
15
Leden
2024

Psyllium při celiakii – jak jej využít?

Přidáno: 15.1.2024 9:00.00 Počet shlédnutí: 865

Psyllium při celiakii – jak jej využít? Psyllium nebo jitrocel indický je zdroj rozpustné vlákniny podobné té, která se nachází například v ječmeni či ovsu. Je proto skvělým zdrojem vlákniny i pro lidi, kteří mají problém se snášenlivostí obilné vlákniny. Psyllium optimalizuje funkci trávicího traktu a stimuluje střevní peristaltiku. Jaké jsou jeho další účinky a benefity a proč by ho celiatici měli zařadit do jídelníčku, a to nejen samotné, ale také jako součást různých slaných či sladkých receptů?

Zpět na příspěvek Nový komentář

Komentáře

Nový komentář

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení