• Z pohodlí domova
  • Vítej jaro!
  • Předchozí
  • Další
21
Listopad
2023

Čím lze nahradit rafinovaný cukr, nebo jak mohou sladit celiatici?

Přidáno: 21.11.2023 9:00.00 Počet shlédnutí: 353

Čím lze nahradit rafinovaný cukr, nebo jak mohou sladit celiatici? Bílý (rafinovaný) cukr je jednou z nejškodlivějších látek, kterou do organismu přijímáme, protože závažným způsobem narušuje imunitu, hormonální systém, je živnou půdou pro zánětlivé procesy, množení bakterií, kvasinek, vznik zubního kazu a jednou z příčin vážných kardiovaskulárních onemocnění, jakými jsou cukrovka, obezita či dokonce rakovina. Jak rafinovaný cukr škodí lidem a především celiakům? Proč by neměl mít místo v bezlepkovém jídelníčku a jakými alternativami jej lze nahradit?

Zpět na příspěvek Nový komentář

Komentáře

Nový komentář

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení

Svátek 1 8 máj