• Z pohodlí domova
  • Vítej jaro!
  • Předchozí
  • Další
19
Červenec
2022

Vepřová panenka na hruškách

Přidáno: 19.7.2022 11:00.00 Počet shlédnutí: 483

Vepřová panenka na hruškách Panenka v našich končinách neodmyslitelně patří k nejoblíbenějším druhům masa vůbec. Není se čemu divit, protože ji téměř každý řezník považuje za jeden z nejkvalitnějších druhů masa. Nachází se v zadní části prasete, kde jsou svalová vlákna velmi krátká a maso je tak velmi křehké. Vepřovou panenku doporučujeme připravovat v celku, aby se během pečení neztratila přirozená šťavnatost masa. Pár zajímavostí o panence máme za sebou, můžeme se pustit do přípravy dnešního receptu. Ten jsme si připravili trošku moderně, někdo by řekl podzimně, ale především lahodně a bezlepkově.

Zpět na příspěvek Nový komentář

Komentáře

Nový komentář

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení

oznam